p1070436_1386707135.JPG_2048x1536

Jelenleg egy alapítványnál dolgozom, és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Sporttudományi Intézetének hallgatója vagyok.

Gyerekkorom óta szeretek állatok között lenni, és velük foglalkozni. Első saját állatom egy cica volt, majd első kutyámat, Adélt, a berni pásztort, 14 évesen kaptam. Pár évvel később Brúnóval, a golden retrieverrel bővült a család, aki legjobban gyerekek között érzi jól magát, végtelenül türelmes és nyugodt kutya.

Alíz kutyámat az Illatos úti ebtelepről hoztuk el. Nagyon félős, bizalmatlan kutya, de amióta a kutyaiskolába járunk, látszik a javulás, engedelmes és ügyességi vizsgát is tettünk, de minden nap dolgozunk a fejlődés érdekében. Félelmei ellenére érdeklődő, sportos kutya, így aktívan töltjük a mindennapjainkat; frizbizünk, kirándulunk, futunk, agilityzünk.

Fontosnak tartom, Alíz példájából is okulva, hogy a problémákat jobb megelőzni, még kölyökkorban, de sosem késő segítséget kérni.

Szerző: goldenfloyd  2013.12.10. 20:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beadandoo.blog.hu/api/trackback/id/tr715537784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása